Recent Widgets


Register for DashboardWidgets

Recent Forums Posts

Partners


iCompositions

MacDesktops.net

RSS Showcase
RSS Comments
RSS Forums

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Posted in: Widget Central

Help!

Author Message
ciheins



Joined: 10 May 2008
Posts: 2

Posted: Sat May 10, 2008 - 1:02 pm    Post subject: Help! Reply with quote

My icompositions radio dashboard widget has suddenly kinda stopped working. It says it's playing but there is no sound coming out and yes, I did check my speakers. The songs are listed as being played, I get the pause button but hear nothing. I am on Tiger (10.4.11) Can someone let me know what is up?

Thanks!
View user's profile Send private message Send e-mail Widgets
evenmoremac



Joined: 23 Apr 2008
Posts: 2
Location: Chicago, IL

Posted: Sun May 11, 2008 - 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

I would try deleting it and then re-downloading it? IDK what to tell you, that's strange.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Widgets
pm
Administrator


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 398

Posted: Mon May 12, 2008 - 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

I don't know if this is related (it may have stopped working before), but iCR is off the air while the equipment is shipped to its new headquarters.
View user's profile Send private message Send e-mail Widgets
ciheins



Joined: 10 May 2008
Posts: 2

Posted: Tue May 13, 2008 - 5:58 am    Post subject: Reply with quote

It started happening last week. The volume is all the way up.
View user's profile Send private message Send e-mail Widgets
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

 
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group