Recent Widgets


Register for DashboardWidgets

Recent Forums Posts

Partners


iCompositions

MacDesktops.net

RSS Showcase
RSS Comments
RSS Forums

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Posted in: Widget Central

Bug in my widget :(

Author Message
lisbakke



Joined: 18 Dec 2005
Posts: 7

Posted: Sun Dec 18, 2005 - 3:32 pm    Post subject: Bug in my widget :( Reply with quote

I am having problems with a widget I am creating. I am trying to imitate this flash app: http://www.current.tv/homepage/liveschedule.swf

So what I did was just use what I needed from the html from the source at http://www.current.tv/homepage/

If you look at my html here:
http://www-scf.usc.edu/~lisbakke/CurrentWidget/CurrentWidget.wdgt/

and try to display it in your browser, you will see that the html displays the flash page correctly. But when I try to install this as a widget, it can't find the flash app! Anyone know what's wrong? I can't find any other apps that are trying to do the same thing as me!

Also, sorry for the crappy Default.png... it's just a temp until I fix this bug and move on with the project--same with the size of the widget.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Widgets
purvisa



Joined: 21 Jul 2005
Posts: 182
Location: Kirkland, WA

Posted: Sun Dec 18, 2005 - 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

Have you set "AllowNetworkAccess" to "Yes" in your info.plist file? If you don't do that, the widget can't see anything on the network, including the BIG one.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger Widgets
lisbakke



Joined: 18 Dec 2005
Posts: 7

Posted: Sun Dec 18, 2005 - 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, sir!
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Widgets
lisbakke



Joined: 18 Dec 2005
Posts: 7

Posted: Sun Dec 18, 2005 - 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Turns out you need AllowFullAccess (in the plist) to be yes for using flash on another website i guess. Who woulda thought... I thought it was just for unix commands.
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Widgets
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

 
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group