Post & Upload - WordPressDash

Description: WordPressDash offers an easy way for bloggers to post to their sites whenever they want from the comfort of their dashboards.
Author: kyleposey
Version: 4.0b
New in v4.0b: UTF-8 Encoding
Uploaded on: August 16th 2005 at 9:54 PM
Rating: (4.13 stars)   [Show Detailed Ratings]
Downloads: 2084 (all versions), 1575 (this version)
    Download Now »

Comments

Sort

Very nice widget. An option to have more than one profile would be great so that you can post to more than one blog.

Nice work though!

Posted by: Jasber on Jun 12, 05 (10:58 PM) for version 1.0b (previous version)   View Detailed Rating

Support for international characters would also be nice.

Posted by: silkjaerdk on Jun 13, 05 (10:31 PM) for version 1.0b (previous version)  

Hi,
I love your widget, it saves me a lot of time
But can you make it post in UTF-8 ? I have to rewrite my posts because the widget doen't send correctly the é, è, à, ...

tranks,
sam

Posted by: bernie on Jun 22, 05 (10:12 PM) for version 2.0b (previous version)  

We do need UTF-8 support.

Try use a smaler font. The Widget is a litle too huge and if you could use smaler font that would almost solve the problem.

Posted by: bonAveo on Jul 02, 05 (12:18 PM) for version 3.0b (previous version)   View Detailed Rating

Another feature request: How about html quicktag buttons? Especially the basics, such as bold, italics, underline, href, img, etc. I requested this of RapidMetaBlog as well, but I think I'm starting to like this widget better, and I'm finding little actual use for the Preview pane that it offers. That was the only advantage it had over this widget. PLEASE implement some quicktag buttons!

Posted by: awiseman on Jul 03, 05 (11:21 PM) for version 3.0b (previous version)  

I don't know why, but this widget is giving me errors. Version 2.0 worked very well for me, but I have these problems with this one:
After clicking Publish Post, I get an error "Unable to send request: TypeError - Null value"
However when I go to my blog, the post was added successfully.

Also, whenever I've logged out of my computer and back in again (for example, restarting the computer), clicking on New Post tells me I have not configured WordPressDash, but when I flip the widget over, all the options are there and configured. If I click Done, and then click New Post, it works just fine.

Any way to fix these?

Posted by: webmacster87 on Jul 17, 05 (3:29 PM) for version 3.0b (previous version)   View Detailed Rating

Even though I set a category in the categories tab, it seems to only post to my "General" default category. Is this a bug?

Posted by: Cruzn15 on Aug 07, 05 (4:57 AM) for version 3.0b (previous version)   View Detailed Rating

Some response would be much appreciated...

Posted by: webmacster87 on Aug 11, 05 (2:02 AM) for version 3.0b (previous version)  

UTF-8 support is still broken in v4.0smiley

Posted by: bernie on Aug 17, 05 (12:44 AM) for version 4.0b (current version)  

Please .... a better design... more mac like...
i do like this version but i can't get used to this design!


cu phil

Posted by: MacPhyl on Aug 17, 05 (2:20 PM) for version 4.0b (current version)   View Detailed Rating

You Must Log In to Post Comments

 
Username:
Password:
Remember Me
Create an account | Password Reminder